KitchenFreaks
KitchenFreaks

KitchenFreaks

Aan tafel met KitchenFreaksKitchen Freak is niet bepaald een plattelands kok of een stadskok. Zij staat om 6 uur op drinkt een heerlijk kopje koffie, eet zelfgemaakte kwark met homemade abrikozenjam en drinkt daarbij een glas vers geperste sinaasappelsap. Zij deed jarenlang ervaring op uit honderden kookboeken, van het basis Wannee kookboek tot aan Elbulli. Begonnen met koken met de recepten van haar moeder en schoonmoeder.


Met recepten die op het juiste moment de gevoelige snaar raken, maar ook nieuwe herinneringen creëren en het aan de volgende generatie kunnen doorgeven, dat is wat de Kitchen Freak het liefste ziet. Eten moet aanvoelen als een stevige knuffel, hug waar je vrolijk en blij van wordt, maar het ligt er helemaal aan wat een bepaald gerecht voor jou betekent. Toen zij het opgespoten schuim een heel klein beetje beu was.. en zag dat toch niet iedereen daar zo gecharmeerd van was (uitgezonderd de culi-culi Freaks)…….is De Kitchen Freak ontstaan.

Haar filosofie met koken, less is more. Maak het niet nodeloos ingewikkeld. Hoog in het vaandel staat authentiek eten waarin pure ingrediënten kunnen stralen.