Kaasboerderij Sloten
Kaasboerderij Sloten

Kaasboerderij Sloten

Karakteristieke kaas bij de molen van SlotenGerard en Tini van Drunick zijn al ruim 45 jaar werkzaam in het vak. In de kaaswinkel vlakbij de karakteristieke molen van Sloten is tot 1996 echte boerenkaas gemaakt. Nu verkopen zij al enkele jaren ambachtelijke boerenkaas van collega boerenkaasmakers, onder de vlag van Liefde & Ambacht.


Steeds meer mensen eten regelmatig biologische voeding als onderdeel van een bewuste en gezonde levensstijl. Voor biologische kazen houdt dit onder meer in dat er geen kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen worden gebruikt, geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen en dat het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat.

Boerenkaas wordt op de boerderij gemaakt van dagverse, ongepasteuriseerde melk. Dat maakt, samen met de ambachtelijke bereiding, de smaak van boerenkaas zo rijk, krachtig en uniek. Alle smaakeigenschappen van de melk blijven immers behouden. Proef dit zelf door uit het assortiment van kaasboerderij Sloten te bestellen via Bestel Dichtbij!